Spameny

Thai Massasje

Thai Massasje

En intensiv hel kroppsmassasje med fokus på nakke, skuldre og rygg.
Kroppsbehandling

Kroppsbehandling

Vi har mange gode kroppsbehandlinger som en kan unne seg.
Klassisk Massasje

Klassisk Massasje

Klassisk massasje er en terapeutisk massasje som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen gir velvære.
Hot Stone Massasje

Hot Stone Massasje

En massasje hvor det blir brukt vulkanske steiner som blir varmet opp. Øker blod og lymfestrømmen, roer nervesystemet og øker utskillelsen av avfallsstoffer.
Ansiktsmassasje

Ansiktsmassasje

Ansiktsmassasje er en komplett ansiktsbehandling. Ved hjelp av en spesiell massasje teknikk både ser og føles huden friskere og yngre ut.
Aromaterapi Massasje

Aromaterapi Massasje

Dette er en avslappende og dyptvirkende massasje hvor vi bruker eteriske oljer etter ditt ønske om effekt. Velg mellom oljer som gir deg energi eller avslapping.
Fot Massasje

Fot Massasje

Fotmassasje stimulerer blodsirkulasjonen og løser opp stive muskler. Gir energi og hjelper for stress og trette ben.
Hånd Spa

Hånd Spa

Luksus håndbehandling med filing av negler og stelling av neglebånd. Inkluderer hånd, arm og nakkemassasje. Hendene blir silkemyke.
Sportsmassasje

Sportsmassasje

En ekstra kraftfull og dypgående massasje. Forbedrer sirkulasjonen og løser opp stive og støle muskler. Bra for de som trener mye.
Bryn / Vipper

Bryn / Vipper

Hvor deilig hadde det ikke vært å våkne med ferdig sminkete bryn og vipper? Gi ansiktet en løft med en av våre behandlinger.
Voksbehandlinger

Voksbehandlinger

Voksing vil spare deg mye tid ved at du slipper å barbere deg jevnlig. Resultatet varer opptil 3 uker og du vil merke at ved regelmessig voksing vil hårene som kommer ut være tynnere.
Hodebunnmassasje

Hodebunnmassasje

Unn deg en god hodebunnsmassasje. Enten som en oppfriskende behandling som motvirker hodepine og stress, eller som en kurbehandling mot hodebunnsplager.
Spa Events

Spa Events

Vi skreddersyr Spa-pakker til par, vennelag, bursdager ol. Kreative løsninger etter behov og ønsker hvor vi blander velvære med det sosiale. Kom gjerne innom Langgata 2d så planlegger vi noe bra sammen.
Sone Terapi / Refleksologi

Sone Terapi / Refleksologi

Soneterapi / Refleksologi er en behandlingsform som kan hjelpe mange ulike plager. Benyttes til hodepine, fibromyalgi, søvnplager, astma, bihuleproblemer, for å redusere stress, styrke immunforsvar, lindre angst, fordøyelsesplager, blodsirkulasjon og mye mer.
Signaturmassasje

Signaturmassasje

Four Season Spa sin signatur massasje er en intensiv hel kroppsmassasje med fokus på nakke, skulder og rygg. Dette er en av våre bestselgere.
Hudpleie

Hudpleie

Velg mellom forskjellige ansiktsbehandlinger hvor det blir brukt produkter fra Babor. Vi har en del flere behandlinger som vi kan tilby hvor vi bruker Babor, Dr.Babor, Babor HSR og Dr.Babor PRO. Ved alle hudpleiebehandlinger gis 10 % rabatt på kjøp av Babor hjemmeprodukter.
Manikyr

Manikyr

Fresh opp neglene med en manikyrbehandling. Inkluderer rensing av neglebånd, forming av negl, behandling av hender m.m.
Fotpleie

Fotpleie

Luksus fotbehandling som inkluderer fjerning av hard hud. Klipp og filing av negler, samt neglebånd og valgfri neglelakk.
Gravidmassasje

Gravidmassasje

Gravidmassasje er en avslappende og roligbehandlingsform, der vi vil fremme velvære og ro både under og etter behandlingen.
Medisinsk Hudpleie

Medisinsk Hudpleie

Medisinsk hudpleie bedrer hudstruktur og forebygger aldring ved bruk av aktive ingredienser. Her blir det brukt produkter fra Environ.
Spa Pakker Velvære

Spa Pakker Velvære

Spa pakker som passer for enhver anledning.
Balinesisk Massasje

Balinesisk Massasje

Massasjen er en blanding av Ayurvedisk og Kinesisk massasje, og stammer fra Bali. Kombinasjonen av smidige, forsiktige bevegelser og dype, toniske bevegelser gjør denne teknikken interessant.
Lys Massasje

Lys Massasje

En dypt virkende og velgjørende kroppsmassasje med varme oljer. Helt vegansk.
Glow Klassisk Jellymask behandling ansikt

Glow Klassisk Jellymask behandling ansikt

Rens, peel, nakke/hodebunnsmassasje, høykonsentrert ampulle og hydrojellymaske fra Esthemax samt avsluttende produkter.
Vippeextensions

Vippeextensions

Vippeextensions limes på dine naturlige vipper. Det betyr at de vokser ut og faller av med dine naturlige vipper. Du slipper mascara og får flotte vipper fra morgen til kveld uten at det krever tid eller innsats.
Dypvevsmassasje

Dypvevsmassasje

Dypvevsmassasje er en massasjeteknikk som fokuserer på de dypere lag av muskelvevet. Dypvevsmassasje har som mål å fjerne kroniske spenninger i kroppen igjennom langsomme slag og dype fingertrykk på de stramme områdene, som enten følger eller går på tvers av muskelfibre, sener og leddbånd. En virkelig god helsemassasje
Medisinsk Massasje

Medisinsk Massasje

Massasje som kan hjelpe mot forskjellige plager i kroppen.